LAU Landsmøde 2018

Netop hjemvendt fra Landsmøde 2018, som bød på en masse spændende oplevelser, politik, diskussion og hygge.

Jeg vidste på forhånd, at jeg havde den store ære, at være nomineret som “Årets Liberale Indsjæl”, sammen med fire andre vanvittig dygtige og hårdtarbejdende liberale indsjæle. Mikkel Dam,Laura Juul Damgaard, Silke Anna Hegn & Alexander Menzel som alle havde fortjent at vinde denne pris. Prisen gik til Laura, og det er fuldt fortjent! Hun knokler dagligt for den liberale sag, og hun giver aldrig op!

Årsagen til at jeg var nomineret var følgende:
“Mads er nomineret for sit store arbejde som lokalformand i Horsens, der har været god medlemsaktivitet, og har afholdt det største arrangement i LAU’s historie.”

Som de fleste i politik ved, så er en lokalformand ikke meget værd, hvis han ikke har nogle dygtige og engagerede mennesker, som kæmper for at foreningen for alvor kan blomstre. Derfor er det med kæmpe stolthed, at jeg kan afsløre at Liberal Alliances Ungdom Horsens blev kåret til årets lokalforening 2018. Så kære bestyrelse, medlemmer og venner! Tusind tak for jeres kæmpe indsats. Denne pris er jeres fortjeneste, og den er fortjent!

Sidst men ikke mindst. Stort tillykke til alle de valgte, herunder det nyvalgte formands par Carl Andersen og Andreas Rohde! Ser frem til et fortsat godt samarbejde mellem landsledelsen og Liberal Alliances Ungdom Horsens!

Leave A Reply