Liberal Alliance er færdig ved dette års budgetforhandlinger

Liberal Alliance gik til dette års budgetforhandlinger med budgetoplægget ”Mådehold og rettidig omhu”. Et budgetoplæg der indeholdt forslag til effektiviseringer af den kommunale økonomi – så vi på den måde kunne undgå den varslede skattestigning, som ville gøre det dyre at være borger i Horsens Kommune.

Efter nogle gode drøftelse med Borgmesteren må vi erkende, at vi desværre stod for langt fra hinanden i spørgsmålet om kommuneskatten. Et flertal bestående S, SF, E og DF ønsker at gennemføre en skattestigning i 2021 og 2022. LA havde et ønske om at fastholde kommuneskatten på det nuværende niveau, og finde finansieringen inden for de nuværende rammer på kommunens 5,6 mia store budget.

Dette ønske kunne desværre ikke imødekommes, og derfor har vi efterfølgende valgt at forlade forhandlingerne for budget 2021.

Leave A Reply