Liberal Alliance Horsens uden for valgforbund til Kommunalvalget 2021

Liberal Alliance har i aftes valgt at gå til kommunalvalget uden at indgå i valgforbund. Bestyrelsen har været i dialog med de interesserede partier, og er nået frem til den beslutning, at man ikke kan se sig selv indgå i et valgforbund med så stor politisk spredning. Vi I bestyrelsen tror på vælgernes opbakning til den retning Liberal Alliance har stået for de seneste år, og vi mener det er vigtigt at vælgerne ved hvilken politik deres stemmer vil komme til at arbejde for. Det vil vi ikke kunne garantere dem, hvis en stemme på Liberal Alliance, kunne ende med at blive en stemme på et af de mange partier i det store fælles valgforbund.

En stemme på Liberal Alliance er en stemme for vækst og udvikling af både Horsens by og opland, en stemme for forbedret infrastruktur og en øget erhvervsvenlighed. Vi vil et friere, rigere og bedre Horsens, for alle kommunens borgere.

Vi har derfor valgt at stå uden for valgforbund til Kommunalvalget 2021.

Leave A Reply